С ПАРТНЬОРИ

ОБЕДИНЕНИ СМЕ ПО-СИЛНИ

OUR PARTNERS

To Achieve New Heights In The Air

Специални благодарности на:

За хостинг на уебстраницата и всички под-домейни на сайта ForBulgaria.com, за супер бързата и супер професионална техическа подкрепа по подръжката и сигурността на домейна.

За предоставянето на тестване на Lenovo ThinkPad X1 Fold, първия в света сгъваем компютър, който ще бъде офицалния журнал и източник на видео стрейминг на ЖИВО на събититята свързани с инициативата “ОБЕДИНЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ”.

Специални благодарности на невероятните и изпълнени с позитивизъм Ева Кикерезова, която два пъти ни събуди през телевизора с представянето на каузата, в която се обединяваме и искаме да покажем прогреса на България по отношението на представянето й по света, особенно на най-големите изложения по света.

Специални благодарности на Славяна Манолова, Веселина Ангелова и колегите от редакцията на в. Труд за целия принос, с който допринесоха да представим идеите, които можеха да се реализират на Експо 2020 Дубай.

Специални благодарности на Едуард Папазян и Тони Щилякова за целия принос, с който допринесоха да представим идеите, които можеха да се реализират на Експо 2020 Дубай и Интер Дрон Експо.

Специални благодарности на Борислав Радославов за целия принос, с който допринесоха да представим идеите, които можеха да се реализират на Експо 2020 Дубай.

CALL US

+359 876 15 4133

OUR EMAIL

spidercopter@live.com