The initiative to set new world records with the Bulgarian Air Forces and maritime expert personnel

X1 Fold Сгъваем компютър

Seting up New World Records Around the World

Technology: ThinkPad X1 Fold

“Ivan Kristoff’s flying, filming, jumping out, descending and ascending experience with private, air-medical, experimental, Gendarmerie, Police and military helicopters is unique. As a self-efficient unit he organized his solo world records for heli-rope access in 1997 and joint breaking record with the Bulgarian Air Force in 2002. Since then, he has pushed the limits on creating the ideal platform to identify the emerging trends and use the latest technological innovations related to helicopters, rope rescue, civil protection and defense.” says Major General, PhD, Grudy Angelov. Commander Bulgarian Military Academy, “G.S.Rakovski” National Defence College.

С Lenovo ThinkPad X1 Fold

Споделям една чудесна идея, която се хареса на приятели от ВВС и Българската армия, но едва ли ще се намери държавник или политик, за да позволи на военни спасители да имат възможността да тренирарат с най-добрите в света и то без дори да им се искат ресурси. По този начин Военно въздушните сили на България, не само, че ще острамят петното на Българското име, с което се представихме пред света, но и ще се придобие опит, какъвто няма да могат да получат друг път в живота.

Представянето на България по време на EXPO 2020 DUBAI, както и на VIRTUAL BULGARIA PAVILION в района МОБИЛНОСТ на най-голямото световно изложение, можеше да се издигне на най-високото ниво с представянето на български иновации в мобилността и мобилните комуникационни системи. Това може да стане само с впечатляващи иновации, които дават решения на света, каквито никой друг не е давал и правил. С екип от сънародници и международни партньори, можем да представим по най-достойния начин името на България, българския флаг, българската символика, дух и единство, като направим предложение до организаторите на изложението за незабравимо събитие (на изгрев, през деня, на залез и през нощта, както на територията на Експо Сити Дубай) с телемост от новаторски полет във въздуха на ЖИВО, при участието на световните ТВ и онлайн медии, с уникален LENOVO MOBILE MISSION CONTROL THINKCENTER.

Носим компактното устройство навсякъде с нас за мащабни цели.

Част от Мобилната ни комуникационна система, ThinkPad X1 Fold е първият в света сгъваем компютър. Използваме го, и го носим по начини, невъзможни преди –  като се наслаждаваме на изживяването от разделен на две екран или цял дисплей, допълнено с писалка, клавиатура, или с пръсти. С Windows 11 Pro и Intel® Core™ процесори с технологията Intel Hybrid, X1 Fold посреща всички нужди на натовареното ни ежедневие.

See our other portfolio

Other portfolio

Lenovo ThinkPad X1 Fold To The Rescue

Innovation